New buildbot Mac install doesnt work anymore

Return to Installation

New buildbot Mac install doesnt work anymore

Postby Bradamante » Wed Apr 14, 2010 5:06 am

I upgraded my maybe one month old Mac buildbot build with the current one (4-13-2010 120).

Starting my own project or the samples I now get:

Code: Select all
ppython /Applications/Panda3D_Mare_Ceti/samples/Asteroids2/main.py
Traceback (most recent call last):
  File "/Applications/Panda3D_Mare_Ceti/samples/Asteroids2/main.py", line 6, in <module>
    from pandac.PandaModules import loadPrcFileData
  File "/Developer/Panda3D/lib/pandac/PandaModules.py", line 2, in <module>
    from libpandaexpressModules import *
  File "/Developer/Panda3D/lib/pandac/libpandaexpressModules.py", line 1, in <module>
    from extension_native_helpers import *
  File "/Developer/Panda3D/lib/pandac/extension_native_helpers.py", line 81, in <module>
    Dtool_PreloadDLL("libpandaexpress")
  File "/Developer/Panda3D/lib/pandac/extension_native_helpers.py", line 79, in Dtool_PreloadDLL
    imp.load_dynamic(module, pathname)
ImportError: dlopen(/Developer/Panda3D/lib/libpandaexpress.dylib, 2): Library not loaded: libp3dtoolconfig.1.7.dylib
  Referenced from: /Developer/Panda3D/lib/libpandaexpress.dylib
  Reason: image not found


python or ppython doesnt matter. Doesnt matter if I have

Code: Select all
export PANDA_PRC_DIR=/Developer/Panda3D/etc/


in .bash_profile.

/private/etc/paths.d/Panda3D still contains:

Code: Select all
/Developer/Tools/Panda3D
CustoMac (2013), Mac OS X.9 - MacBookPro (2007), Mac OS X.8.5
@ YouTube
User avatar
Bradamante
 
Posts: 306
Joined: Tue Nov 25, 2008 10:58 am
Location: Leipzig, Germany

Postby rdb » Wed Apr 14, 2010 5:40 am

Thanks for reporting, I'll investigate.
rdb
 
Posts: 9472
Joined: Mon Dec 04, 2006 5:58 am
Location: Netherlands


Return to Installation

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest