urgent help with eclipse

Return to General Discussion

urgent help with eclipse

Postby ditus » Wed Jan 27, 2010 10:15 pm

since i updated the pydev, my complete code looks bloody (red marked), or parts of which are related to panda. the code is running, but its horrible to watch it. where do i have to set the panda variables for eclipse? im using ppython as my python interpreter, which comes along with panda. but how can i get rid of those none-error errors (red mark)?

sorry for this noob question, but i never had this before and i cant find any quick solution!

here a screen shoot of this red wholed cheese code:


Image


thanks
dirk
is the idea of the lenov diing? no!
the aries is already on build :)
User avatar
ditus
Troll
 
Posts: 277
Joined: Mon Oct 15, 2007 2:15 pm
Location: moon

Postby Ausir » Thu Jan 28, 2010 3:13 am

Go to Window->Preferences and from the tree on the left select PyDev->PyDev Extensions->Code Analysis.
Go to the Undefined tab and insert
Code: Select all
render,loader,globalClock,base,taskMgr,run,messenger,render2d

These are my settings, but maybe you're using different features, so Add your own "bloody" undefined names.
Ausir
 
Posts: 33
Joined: Wed Aug 27, 2008 1:51 am
Location: Italy

Postby ditus » Thu Jan 28, 2010 3:34 am

thank you :)
is the idea of the lenov diing? no!
the aries is already on build :)
User avatar
ditus
Troll
 
Posts: 277
Joined: Mon Oct 15, 2007 2:15 pm
Location: moon

Postby Praios » Fri Jan 29, 2010 10:36 am

cool - now everything looks so much less red :)
What am I actually talking about? - I don't know...
User avatar
Praios
 
Posts: 234
Joined: Fri Aug 31, 2007 2:23 pm
Location: Germany


Return to General Discussion

Who is online

Users browsing this forum: Bing [Bot] and 0 guests